Здравствуйте, Гость!
16 апреля, 21:35

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
13 марта, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
10:50 „Aukštuomenės klubas“ (Cafe Society). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. J.Eisenberg, K.Stewart N-7 (12+)
Prabanga tviskančiame kino pasaulyje Filas jaučiasi kaip žuvis vandenyje. Vienintelis Holivudo agento žodis gali iškelti ar sugriauti karjeras, idėjas paversti rezultatu, o svajones – realybe. Paprašytas sesers, Filas imasi globoti iš Niujorko į Los Andželą atvykusį savo sūnėną Bobį, trokštantį įsitvirtinti šioje svajonių kalvėje. Prie vaikino globos prisideda ir Filo sekretorė Vonė, naivų Holivudo šlovinimą jau senokai palikusi praeityje. Mergina greitai atšaldo ir Bobio susižavėjimą, parodydama vaikinui, kad ne viskas auksas, kas auksu žiba. 
12:25 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
13:55 „Apsimetėlis, sukčius ir dama“ (Two Faces of January). Trileris 2014 m. D.Britanija. Vaid. K.Dunst, V.Mortensen N-7 (12+)
Septintasis praėjusio amžiaus dešimtmetis. Į Graikijos sostinę atostogų atvyksta pasiturintis amerikietis - su žmona. Čia jie susipažįsta su jaunu žaviu tautiečiu, apgaudinėjančiu patiklius turistus. Tačiau užsimezgusi draugystės idilė sugriūva, kai viešbučio kambaryje nužudomas privatus detektyvas. Turistai įsipainioja į pavojų gyvybei keliančius žaidimus. 
15:35 Lietuvos mokslininkai (6). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
16:00 „Aukojant pėstininką“ (Pawn Sacrifice). Biografinė drama 2014 m. JAV. Vaid. T.Maguire, L.Schreiber N-7 (12+)
Nuo mažų dienų garsėjęs kaip šachmatų genijus, Bobis Fišeris ilgainiui tapo tikru šio žaidimo meistru, galinčiu mesti iššūkį ir didžiausioms to meto šachmatų legendoms. Dėl savo užsispyrimo jis tapo ir tam tikru JAV simboliu šaltojo karo metais kovojant prieš Sovietų Sąjungą. Filme atskleidžiama, kaip Bobiui Fišeriui sekėsi derinti savo genialų protą ir politinius žaidimus. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Praeities žvalgas (5/4). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:35 1863 metų sukilimas (5). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 LDK giminės. Oginskiai. Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Kai Oginskių giminės atstovas pasitraukė iš slavų valdomų žemių į LDK gilumą, būtent tada prasidėjo Oginskių migracijos kelias Vakarų kryptimi. Oginskių giminės galingumą liudija jau nuo XVI a. iki valstybės gyvavimo pabaigos užimamos reikšmingos pozicijos valstybės valdyme : po vieną LDK kanclerį, didįjį maršalą, iždininką, tris etmonus, devynis vaivadas, dešimt kaštelionų, penkis Lietuvos vyriausiojo tribunolo pirmininkus. Du iškilūs kompozitoriai mena muzikinį giminės geną. O svarbiausia , kas vienijo šiuos iškiliausius giminės atstovus, tai kad išgyvenant sudėtingas epochas, nebijota prisiimti atsakomybę. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Prieglobstis“ (Shelter). Drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Connelly, A.Mackie N-14 (12+)
Hana gyvenime padarė baisių dalykų, tačiau neprarado vilties, kad aplankys šviesesnės dienos. Bet moteris įniko į narkotikus ir vis ieško prieglobsčio atšiauriose Niujorko gatvėse. Tahiras taip pat padarė klaidų, tačiau apie savo praeitį kalba mažai. Jie susipažįsta Manhetene, bet tai liūdna meilės istorija. Prieglobstį jie randa vienas kito glėbyje ir bando palaikyti vienas kitą kiekviename žingsnyje, nes dideliame mieste tyko daug pavojų. Hana ir Tahiras bando būti pora, bet, pasirodo, tai gana sunku. 
00:00 OpTV. Pokalbių laida (12+)
01:00 OpTV (k.) (12+)
02:00 „Tuk tuk“ (Knock Knock). Trileris 2015 m. JAV. Vaid. K.Reeves, A.de Armas N-14 (12+)
Evanas Weberis yra sėkmingas architektas, laimingai vedęs mylimą moterį ir turintis du vaikus. Paprastai laisvalaikį leidžiantis su šeima, vieną savaitgalį jis priverstas praleisti seniai planuotą išvyką prie jūros dėl netikėtai atsiradusio darbinio užsakymo. Žmonai ir vaikams išvykus, vakare vyras sulaukia netikėtų svečių. Permirkę nuo šėlstančios audros, už durų stovi dvi išskirtinio grožio moterys. Išklausęs jų bėdas, Evanas sutinka padėti ir įsileidžia merginas, kad šios galėtų sušilti ir pasinaudoti telefonu. Deja, vyras nesugeba atsilaikyti prieš merginų kerus ir viešnios pasinaudoja ne tik telefonu. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)