Здравствуйте, Гость!
24 апреля, 17:28

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
19 марта, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:40 Praeities žvalgas (5/5). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
12:05 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
12:40 Verslo požiūris. Pokalbių laida (k.) (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
13:05 Lietuvos mokslininkai (1). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
13:30 „Puikioji“ (Brillantissime). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. M.Laroque, K.Merad N-7 (12+)
Andžela gyveno Žydrojoje pakrantėje, Nicos mieste, ir turėjo didžiulį butą, daugybę prabangių drabužių, gražuolį vyrą, ekstravagantišką draugę, energingą motiną, įnoringą dukrą, taip pat labai atsidavusį ir mielą psichoanalitiką. Taip ir gyveno - sielvarto nežinojo, kol vieną dieną per Kalėdas vyras jai padovanojo netikėtą „dovaną“ – ėmė ir paliko šeimą. Kas kaltas? Ką daryti? Kaip pradėti naują gyvenimą?.. Lieti ašaras dėl nelaimingo išsiskyrusios moters likimo? Na, tiesiog ne! Tik džiaugtis naujai atrasta laisve! Juk gyvenimas yra gražus ir jame vyksta stebuklai... 
15:00 Andy Ray pokalbiai (2/12) (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
15:20 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:20 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
17:20 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:30 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
20:05 „Kurskas“ (Kursk). Veiksmo drama 2019 m. Prancūzija. Vaid.C.Firth, M.Schoenaerts N-7 (12+)
2000-ųjų rugpjūtį Barenco jūroje nuskendo nenuskandinamu vadintas rusų povandeninis laivas Kurskas K-141. Šios nepamirštamos tikros istorijos įkvėptas filmas pasakoja apie tai, kaip 23 laivo avariją išgyvenę jūreiviai iš paskutiniųjų kovojo dėl savo gyvybių, ir kaip desperatiškai jų artimieji krante bandė jiems padėti. 
22:00 „12 stipriausių“ (12 Strong). Veiksmo drama 2018 m. JAV. Vaid. Ch.Hemsworth, M.Shannon N-14 (12+)
2001 m. rugsėjo 11 d. į Pasaulio Prekybos Centro bokštus Niujorke rėžėsi keleiviniai lėktuvai. Jau kitą dieną buvo parengtas slaptas planas – pirmasis atsakas teroristams. 12 „žaliųjų berečių“ būrys buvo paslapčia išlaipintas atokiame šiaurės Afganistano rajone. Būtent jiems teko priešakinėse gretose kovoti su priešu, kuris nežinojo gailestingumo. Svetimoje šalyje, kai pranašumas – tai raiteliai: to juos išmokė netikėti sąjungininkai. Kartu jie stengsis išlaikyti pasaulį nuo panirimo į chaosą. 
00:10 „Nubusti Meksikoje“ (Search Party). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. A.Pally N-14 (12+)
Danielis, draugų vadinamas „Nardo“, su dviem geriausiais bičiuliais Džeisonu ir Evanu sėdi furgone, rūko žolę ir kalba apie savo vedybinio gyvenimo baimes. Ne be reikalo: jau rytoj Nardo sumainys žiedus su savo išrinktąja – Treise. Prisiklausęs narkotikų paveikto Nardo kliedesių, Džeisonas nusprendžia, kad jo pareiga yra išvaduoti draugą nuo nepakeliamo vedybinio gyvenimo košmaro. Bažnyčioje garsiai paviešinęs vakarykščio pokalbio detales, Džeisonas savo pasiekia: Treisė įsiunta ir išvyksta į Meksiką už medaus mėnesio kelionės bilietus. Atsipeikėjęs ir kaip reikiant apstaugęs Džeisoną, Nardo nusprendžia vytis savo gyvenimo meilę. Tačiau jau po paros Amerikoje likę jo draugeliai sulaukia Danielio skambučio. Apiplėštas iki paskutinio siūlo (iš jo pavogė automobilį, pinigus ir drabužius), jaunavedys verksmingu balsu prašo bičiulių pagalbos. Draugai nebūtų draugai, jei nepadėtų. Metę svarbius ir nelabai svarbius darbus, Džeisonas ir Evanas iškeliauja į Meksiką ieškoti nelaimėlio bičiulio. Vis tik jiems susitikus paaiškėja, kad grįžti nebus taip paprasta: Danielis sugebėjo įsiutinti narkotikų prekeivius, Džeisonas bare pasimovė ant merginos, gaudančios patiklius turistus nelegalios organų prekybos tinklui, ir dar daugybė problemėlių, trukdančių Nardo susigrąžinti savo tikrąją meilę. 
01:40 „Šešėlis debesyse“ (Shadow in the Cloud). Veiksmo f. 2020 m. JAV. Vaid. C.G.Moretz N-14 (12+)
Antrojo pasaulinio karo metu B-17 bombonešis skraidina įslaptintą krovinį. Vos pakilusi į orą, įgula ne tik įsivelia į mūšį su japonų naikintuvais, bet ir turi atremti grėsmingo padaro išpuolį lėktuve. Komandai vadovauja jauna moteris, kuri turi padaryti neįmanoma dalyką – sustabdyti monstro ataką, išsaugoti paslaptingojo krovinio paslaptį bei įrodyti savo vertę vyriškai komandai. 
03:00 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:25 Muzikos ekspresas (12+)