Здравствуйте, Гость!
25 апреля, 19:31

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
15 марта, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 OpTV (k.) (12+)
11:00 „Viešos paslaptys“ (Official Secrets). Biografinė drama 2019 m. D.Britanija. Vaid. K.Knightley, R.Fiennes N-7 (12+)
2001 m. rugsėjo 11-ąją Niujorke po teroristų išpuolių sugriuvę Pasaulio prekybos centro bokštai davė pradžią daugybei įvykių, pakeitusių pasaulio veidą. 2003 m. Didžiosios Britanijos žvalgybos darbuotojai Katerina pakliuvo amerikiečių Nacionalinio saugumo agento elektroninis laiškas, kuriame buvo prašoma britų kolegų padėti įtaisyti pasiklausymo aparatūrą šešių valstybių atstovų Jungtinėse Tautose darbo kabinetuose. JAV žvalgyba tikėjosi gautos slaptos informacijos pagalba priversti diplomatus balsuoti už rezoliuciją pradėti karinę invaziją į Iraką. Šią informaciją Katerina nutekino spaudai. 
12:50 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:15 Vanagai. Įvykių apžvalga (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
14:45 Karštas komentaras. Ved. G.Gorienė. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:15 „Apsimetėlis, sukčius ir dama“ (Two Faces of January). Trileris 2014 m. D.Britanija. Vaid. K.Dunst, V.Mortensen N-7 (12+)
Septintasis praėjusio amžiaus dešimtmetis. Į Graikijos sostinę atostogų atvyksta pasiturintis amerikietis - su žmona. Čia jie susipažįsta su jaunu žaviu tautiečiu, apgaudinėjančiu patiklius turistus. Tačiau užsimezgusi draugystės idilė sugriūva, kai viešbučio kambaryje nužudomas privatus detektyvas. Turistai įsipainioja į pavojų gyvybei keliančius žaidimus. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 „Kauno dienos“ studija. Ved. G.Muižys (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Lietuvos mokslininkai (1). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Ūkininkas Jurgis (4). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
21:45 Gyvenu čia (8). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
22:10 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
00:00 „Prieglobstis“ (Shelter). Drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Connelly, A.Mackie N-14 (12+)
Hana gyvenime padarė baisių dalykų, tačiau neprarado vilties, kad aplankys šviesesnės dienos. Bet moteris įniko į narkotikus ir vis ieško prieglobsčio atšiauriose Niujorko gatvėse. Tahiras taip pat padarė klaidų, tačiau apie savo praeitį kalba mažai. Jie susipažįsta Manhetene, bet tai liūdna meilės istorija. Prieglobstį jie randa vienas kito glėbyje ir bando palaikyti vienas kitą kiekviename žingsnyje, nes dideliame mieste tyko daug pavojų. Hana ir Tahiras bando būti pora, bet, pasirodo, tai gana sunku. 
01:45 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
02:55 „Mačetė“ (Machete). Veiksmo trileris 2010 m. JAV. Vaid. D.Trejo, J.Alba N-14 (12+)
Buvęs aukštos kvalifikacijos federalinis agentas Machete keliauja po Teksaso miestus ieškodamas darbo, kol sulaukia itin pelningo pasiūlymo iš verslininko Mak Laflino - nužudyti korumpuotą senatorių. Tačiau nusitaikęs į taikinį, pats gauna kulką į petį. Atrodo, kažkas bus jį „pakišęs".Sunkiai išgyvenęs po sužeidimo, Machete imasi keršto, pasitelkdamas į pagalbą brolį ir draugę Luz, kurios patraukli išvaizda ir moteriškas švelnumas slepia pražūtingą ranką.Jei ir jūs planuojat samdytis Mačetę, pašalinti blogus vyrukus, pirma įsitikinkit, kad blogi vyrukai esat ne jūs patys! 
04:40 Muzikos ekspresas (12+)