Здравствуйте, Гость!
24 апреля, 15:21

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
16 марта, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Aukojant pėstininką“ (Pawn Sacrifice). Biografinė drama 2014 m. JAV. Vaid. T.Maguire, L.Schreiber N-7 (12+)
Nuo mažų dienų garsėjęs kaip šachmatų genijus, Bobis Fišeris ilgainiui tapo tikru šio žaidimo meistru, galinčiu mesti iššūkį ir didžiausioms to meto šachmatų legendoms. Dėl savo užsispyrimo jis tapo ir tam tikru JAV simboliu šaltojo karo metais kovojant prieš Sovietų Sąjungą. Filme atskleidžiama, kaip Bobiui Fišeriui sekėsi derinti savo genialų protą ir politinius žaidimus. 
12:55 „Kauno dienos“ studija (k.) (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
13:25 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:00 „Non-stop“ (Non-stop). Trileris 2014 m. D.Britanija. Vaid. L.Neeson, J.Moore N-7 (12+)
Kai oro maršalas Bilis Marksas pakyla lėktuvu eiliniam skrydžiui, jo telefone suskamba pranešimas, kad kas 20 minučių bus nužudytas vienas lėktuvo keleivis, kol į slaptą banko sąskaitą nebus pervesta 150 milijonų dolerių. Specialiosios tarnybos išsiaiškina, jog ta banko sąskaita atidaryta būtent Bilio Markso vardu? Lėktuve aptikus bombą, visi įkalčiai griūna ant Bilio. Ar keblioje situacijoje galios oro maršalo garbės žodis? 
15:45 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:45 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
17:55 Žinios (12+)
18:10 OpTV (k.) (12+)
19:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Atpildas“ (Railway man). Biografinė drama 2013 m. D.Britanija. Vaid. C.Firth, N.Kidman N-14 (12+)
Porteris – super blogiukas, profesionalus vagis ir trumparegis kompanionas. Vogdamas pinigus iš kasos, jis neatsisako ir padavėjos arbatpinigių. Jis pasirenka pačius niekingiausius draugus: geriausias bičiulis ir žmona kaipmat susivienijo prieš jį ir mėgino nužudyti. Tačiau kol kas apie nepavykusią žmogžudystę žino tik pats Porteris, kurio tikslas nuo šiol - atkeršyti draugeliams ir atgauti savo pinigus... 
00:10 „Įniršis“ (Fury). Karinė drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Pitt, S.LaBeouf N-14 (12+)
Antrojo pasaulinio karo pabaiga: sąjungininkų kariuomenė veržiasi vis giliau į Vokietiją. Jų tarpe tankas, pavadintas „Įniršio" vardu, o tanko įgulai vadovauja seržantas, kurį - vadina „Karo tėtušiu". Kovų užgrūdintas seržantas išsirengia į ypatingą misiją, kurios metu atsiduria priešo užnugaryje. Kaip seksis likusiems penkiems vyrams apsiginti nuo priešo? 
02:20 1863 metų sukilimas (5). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
02:50 „Prieglobstis“ (Shelter). Drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Connelly, A.Mackie N-14 (12+)
Hana gyvenime padarė baisių dalykų, tačiau neprarado vilties, kad aplankys šviesesnės dienos. Bet moteris įniko į narkotikus ir vis ieško prieglobsčio atšiauriose Niujorko gatvėse. Tahiras taip pat padarė klaidų, tačiau apie savo praeitį kalba mažai. Jie susipažįsta Manhetene, bet tai liūdna meilės istorija. Prieglobstį jie randa vienas kito glėbyje ir bando palaikyti vienas kitą kiekviename žingsnyje, nes dideliame mieste tyko daug pavojų. Hana ir Tahiras bando būti pora, bet, pasirodo, tai gana sunku. 
04:35 Muzikos ekspresas (12+)