Здравствуйте, Гость!
26 апреля, 04:23

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
18 марта, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
11:20 Ūkininkas Jurgis (5). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
11:50 LDK giminės. Oginskiai. Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Kai Oginskių giminės atstovas pasitraukė iš slavų valdomų žemių į LDK gilumą, būtent tada prasidėjo Oginskių migracijos kelias Vakarų kryptimi. Oginskių giminės galingumą liudija jau nuo XVI a. iki valstybės gyvavimo pabaigos užimamos reikšmingos pozicijos valstybės valdyme : po vieną LDK kanclerį, didįjį maršalą, iždininką, tris etmonus, devynis vaivadas, dešimt kaštelionų, penkis Lietuvos vyriausiojo tribunolo pirmininkus. Du iškilūs kompozitoriai mena muzikinį giminės geną. O svarbiausia , kas vienijo šiuos iškiliausius giminės atstovus, tai kad išgyvenant sudėtingas epochas, nebijota prisiimti atsakomybę. 
12:15 1863 metų sukilimas (5). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
12:45 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:10 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:35 „Kurskas“ (Kursk). Veiksmo drama 2019 m. Prancūzija. Vaid.C.Firth, M.Schoenaerts N-7 (12+)
2000-ųjų rugpjūtį Barenco jūroje nuskendo nenuskandinamu vadintas rusų povandeninis laivas Kurskas K-141. Šios nepamirštamos tikros istorijos įkvėptas filmas pasakoja apie tai, kaip 23 laivo avariją išgyvenę jūreiviai iš paskutiniųjų kovojo dėl savo gyvybių, ir kaip desperatiškai jų artimieji krante bandė jiems padėti. 
15:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:00 Teisingumo registras. Ved. V.Vasiliauskas (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 OpTV (k.) (12+)
20:05 Verslo požiūris. Pokalbių laida (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
20:30 „Puikioji“ (Brillantissime). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. M.Laroque, K.Merad N-7 (12+)
Andžela gyveno Žydrojoje pakrantėje, Nicos mieste, ir turėjo didžiulį butą, daugybę prabangių drabužių, gražuolį vyrą, ekstravagantišką draugę, energingą motiną, įnoringą dukrą, taip pat labai atsidavusį ir mielą psichoanalitiką. Taip ir gyveno - sielvarto nežinojo, kol vieną dieną per Kalėdas vyras jai padovanojo netikėtą „dovaną“ – ėmė ir paliko šeimą. Kas kaltas? Ką daryti? Kaip pradėti naują gyvenimą?.. Lieti ašaras dėl nelaimingo išsiskyrusios moters likimo? Na, tiesiog ne! Tik džiaugtis naujai atrasta laisve! Juk gyvenimas yra gražus ir jame vyksta stebuklai... 
22:00 „Nubusti Meksikoje“ (Search Party). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. A.Pally N-14 (12+)
Danielis, draugų vadinamas „Nardo“, su dviem geriausiais bičiuliais Džeisonu ir Evanu sėdi furgone, rūko žolę ir kalba apie savo vedybinio gyvenimo baimes. Ne be reikalo: jau rytoj Nardo sumainys žiedus su savo išrinktąja – Treise. Prisiklausęs narkotikų paveikto Nardo kliedesių, Džeisonas nusprendžia, kad jo pareiga yra išvaduoti draugą nuo nepakeliamo vedybinio gyvenimo košmaro. Bažnyčioje garsiai paviešinęs vakarykščio pokalbio detales, Džeisonas savo pasiekia: Treisė įsiunta ir išvyksta į Meksiką už medaus mėnesio kelionės bilietus. Atsipeikėjęs ir kaip reikiant apstaugęs Džeisoną, Nardo nusprendžia vytis savo gyvenimo meilę. Tačiau jau po paros Amerikoje likę jo draugeliai sulaukia Danielio skambučio. Apiplėštas iki paskutinio siūlo (iš jo pavogė automobilį, pinigus ir drabužius), jaunavedys verksmingu balsu prašo bičiulių pagalbos. Draugai nebūtų draugai, jei nepadėtų. Metę svarbius ir nelabai svarbius darbus, Džeisonas ir Evanas iškeliauja į Meksiką ieškoti nelaimėlio bičiulio. Vis tik jiems susitikus paaiškėja, kad grįžti nebus taip paprasta: Danielis sugebėjo įsiutinti narkotikų prekeivius, Džeisonas bare pasimovė ant merginos, gaudančios patiklius turistus nelegalios organų prekybos tinklui, ir dar daugybė problemėlių, trukdančių Nardo susigrąžinti savo tikrąją meilę. 
23:35 „Šešėlis debesyse“ (Shadow in the Cloud). Veiksmo f. 2020 m. JAV. Vaid. C.G.Moretz N-14 (12+)
Antrojo pasaulinio karo metu B-17 bombonešis skraidina įslaptintą krovinį. Vos pakilusi į orą, įgula ne tik įsivelia į mūšį su japonų naikintuvais, bet ir turi atremti grėsmingo padaro išpuolį lėktuve. Komandai vadovauja jauna moteris, kuri turi padaryti neįmanoma dalyką – sustabdyti monstro ataką, išsaugoti paslaptingojo krovinio paslaptį bei įrodyti savo vertę vyriškai komandai. 
00:55 „Atpildas“ (Railway man). Biografinė drama 2013 m. D.Britanija. Vaid. C.Firth, N.Kidman N-14 (12+)
Porteris – super blogiukas, profesionalus vagis ir trumparegis kompanionas. Vogdamas pinigus iš kasos, jis neatsisako ir padavėjos arbatpinigių. Jis pasirenka pačius niekingiausius draugus: geriausias bičiulis ir žmona kaipmat susivienijo prieš jį ir mėgino nužudyti. Tačiau kol kas apie nepavykusią žmogžudystę žino tik pats Porteris, kurio tikslas nuo šiol - atkeršyti draugeliams ir atgauti savo pinigus... 
02:50 Gyvenu čia (8). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
03:15 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
03:50 Muzikos ekspresas (12+)