Здравствуйте, Гость!
23 апреля, 19:37

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
01 марта, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Čekutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:50 „Tobulos Kalėdos“ (Love the Coopers). Komedija 2015 m. JAV. Vaid. D.Keaton, J.Goodman N-7 (12+)
Kalėdos – tai laikas, kai susirenka visa šeima. Kuperių šeima – ne išimtis. Nors vaikai jau užaugę, tačiau mama žūtbūt stengiasi visus surinkti prie vieno stalo. Visi menki gyvenimo nesklandumai yra niekis, palyginus su didžiuliu buvimo drauge džiaugsmu. Diana Keaton, Jhon‘as Goodman‘as, Olivija Vaild nesusipratimų, pokštų ir džiaugsmo kupinoje komedijoje „Tobulos Kalėdos“. 
12:35 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:00 Vanagai. Įvykių apžvalga (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
14:30 Karštas komentaras. Ved. G.Gorienė. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:20 „Brolis“ (Kin). Fantastinis f. 2018 m. JAV. Vaid. J.Franco, J.Reynor N-7 (12+)
Tą dieną, pakeitusią įvaikinto dvylikamečio Ilajaus gyvenimą, apleistame pastate paauglys rado kelis negyvus kūnus keistomis uniformomis ir dar keistesniais, akivaizdžiai nežemiškos kilmės ginklais. Neatsispyręs pagundai, berniukas vieną ginklą pasiėmė. Kai paaiškėja, kad vietiniam nusikaltėliui Teilorui Ilajaus brolis Džimis skolingas 50 tūkst. dolerių, kuriuos Teiloras pasiryžęs pasiimti, nevengdamas jokių priemonių. Negalėdamas ramiai stebėti, kaip grasinama jo broliui, Ilajus panaudoja surastą ginklą. O tada juos ima gaudyti nusikaltėliai, FTB pareigūnai, o svarbiausia – padarai, kuriems priklauso galingasis ginklas. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 „Kauno dienos“ studija. Ved. G.Muižys (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Lietuvos mokslininkai (5). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Ūkininkas Jurgis (2). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
21:45 Gyvenu čia (5). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
22:10 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
00:00 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Nuotykių drama 2018 m. JAV. Vaid. Sh.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
01:35 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
02:45 „Nelaisvėje“ (Captive State). Fantastinis veiksmo f. 2019 m. JAV. Vaid. J.Goodman, V.Farmiga N-7 (12+)
Praėjus dešimčiai metų po ateivių invazijos, Čikagos gyventojai turi nuspręsti - sukilti prieš įsibrovėlius ar toliau gyventi okupacijoje. Sekdamas jaunų sukilėlių planus nuversti ateivių režimą, filmas atskleidžia abi konfikto puses - kovotojų už laisvę ir žmonių, bandančių bet kokia kaina jiems sutrukdyti. 
04:30 Muzikos ekspresas (12+)