Здравствуйте, Гость!
04 мая, 02:01

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
25 февраля, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:15 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
11:45 Ūkininkas Jurgis (2). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
12:10 LDK giminės. Pacai. Laidų ciklas 2021 m. (12+)
Pacų giminė daugiau kaip 400 metų trylikoje kartų yra davusi daug valstybės pareigūnų, dvasininkų ir net pačių aukščiausių valstybės veikėjų. Visi jie gynė LDK interesus, o ir Jungtinės Abiejų Tautų Respublikos interesų niekada neišdavė. Pacų „aukso amžius“ – tai XVII amžiaus antroji pusė, taip vadinamasis „tvanas“ . Dėl vidinės netvarkos į šalį veržėsi rusai, švedai ir turkai. Tada būtent Pacų diplomatinių ir karinių pastangų dėka LDK suverenumas buvo atkurtas. 
12:35 1863 metų sukilimas (2). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
13:05 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:35 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
14:00 „Riteris su puse“ (1 1/2 Ritter). Komedija 2008 m. Vokietija. Vaid. T.Schwaiger, R.Kavanian N-7 (12+)
Riteris Lancė garsėja savo narsa ir beprotiškais žygiais. Tačiau šlovę jis dalinasi perpus su nuolankiu savo palydovu Erdaliu. Tiesa, iš jo nekoks karžygys, jam daug geriau sekasi malti liežuviu. Dabar bičiulių laukia pavojinga užduotis - atrasti kaip į vandenį dingusią princesę Hercelindą. 
15:55 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:55 Teisingumo registras. Ved. V.Vasiliauskas (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
18:05 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:05 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:50 Verslo požiūris. Pokalbių laida (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
20:15 „Tobulos Kalėdos“ (Love the Coopers). Komedija 2015 m. JAV. Vaid. D.Keaton, J.Goodman N-7 (12+)
Kalėdos – tai laikas, kai susirenka visa šeima. Kuperių šeima – ne išimtis. Nors vaikai jau užaugę, tačiau mama žūtbūt stengiasi visus surinkti prie vieno stalo. Visi menki gyvenimo nesklandumai yra niekis, palyginus su didžiuliu buvimo drauge džiaugsmu. Diana Keaton, Jhon‘as Goodman‘as, Olivija Vaild nesusipratimų, pokštų ir džiaugsmo kupinoje komedijoje „Tobulos Kalėdos“. 
22:00 „Belaisvė“ (The Captive). Trileris 2014 m. Kanada. Vaid. R.Reynolds N-14 (12+)
Kai šeimą sukrečia baisi nelaimė, pagrobiama mažametė dukrelė, gyvenimas regis slysta iš po kojų. Praėjus aštuoneriems metams, prisiminimai staiga atgyja. Vyras randa įkalčių, kurie jam leidžia manyti, jog dukra vis dar gyva. Tėvas padedamas, vietos detektyvo, ketina surasti savo pagrobtą dukterį, kuriai turėtų būti septyniolika metų. 
23:55 „Priešai“ (Hostiles). Vesternas 2017 m. JAV. Vaid. C.Bale, R.Pike N-14 (12+)
Kai prieš akis liejasi kraujas, kai esi priverstas žudyti, pavirsti žvėrimi... Po daugelio karo metų jis alsavo pykčiu, keikė raudonodžius, kiekviename iš jų matė priešą. Pasibaigus karui, kapitonas Blokeris gauna įsakymą pristatyti mirštantį vadą, vardu Geltonasis Vanagas, į jo tėvynę Montanoje. Su grandinėmis ir pančiais jis veda indėnų šeimą per kraštą, kuriame gyvena priešiškos gentys ir slepiasi pabėgę nusikaltėliai, kur už kiekvieno akmens laukia mirtinas pavojus. Pakeliui prie Blokerio būrio prisijungia išprotėjusi iš sielvarto našlė, kurios akivaizdoje komančai nužudė jos vaikus. Šis susitikimas viską keičia... 
02:05 „Paskutinis veidas“ (The Last Face). Drama 2016 m. JAV. Vaid. Ch.Theron, J.Bardem N-14 (12+)
Tarptautinės pagalbos organizacijos vadovė atvyksta su misija į Afriką. Čia ji sutinka seniai besidarbuojantį pirmos pagalbos gydytoją. Besirituliojančio karo fone tarp jų užsimezga meilės istorija. Tačiau kad išlikti kartu ir neprarasti principų jiems teks rizikuoti viskuo. Skaudi šalį kankinantį karo realybė ir dviejų žmonių milžiniškos pastangos padaryti pasaulį geresnį – dramoje „Paskutinis veidas”. 
04:10 Gyvenu čia (5). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
04:35 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)