Здравствуйте, Гость!
03 мая, 21:48

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
23 февраля, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Antrasis šansas“ (Second Act). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-7 (12+)
Už minimalų atlyginimą parduotuvėje dirbanti keturiasdešimtmetė Maja yra tikra, kad ji verta geresnio gyvenimo. Bėda tik ta, kad CV negailestingas – jokio tinkamo išsilavinimo, pažinčių ar svarbių karjeros įrašų. Padėti pasisiūlo bičiulis, kuris truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Rezultato ilgai laukti nereikia - Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją prašmatniame Manheteno biure. Kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą. 
12:45 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
13:45 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:10 „Šaukimų diena“ (Draft Day). Sporto drama 2014 m. JAV. Vaid. K.Costner N-7 (12+)
NFL Šaukimų dieną generalinis Klyvlendo komandos vadybininkas Sonis Vyveris turi galimybę žymiai sustiprinti savo komandą, nes gavo pirmąjį šaukimą. Todėl Sonis turi padaryti vieną iš svarbiausių pasirinkimų gyvenime. Tą likimus keičiančią dieną jis privalo apsispręsti, ką nori paaukoti, kad išsirinktų žaidėją iš kelių šimtų žmonių, kurių vienintelė svajonė yra patekti į NFL. Galiausiai jis turi pasirinkti tarp neaiškios praeities gynėjo ir abejotinos ateities įžaidėjo... 
16:00 Andy Ray pokalbiai (2/10) (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
16:45 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 OpTV. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 OpTV. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Paskutinis veidas“ (The Last Face). Drama 2016 m. JAV. Vaid. Ch.Theron, J.Bardem N-14 (12+)
Tarptautinės pagalbos organizacijos vadovė atvyksta su misija į Afriką. Čia ji sutinka seniai besidarbuojantį pirmos pagalbos gydytoją. Besirituliojančio karo fone tarp jų užsimezga meilės istorija. Tačiau kad išlikti kartu ir neprarasti principų jiems teks rizikuoti viskuo. Skaudi šalį kankinantį karo realybė ir dviejų žmonių milžiniškos pastangos padaryti pasaulį geresnį – dramoje „Paskutinis veidas”. 
00:25 „Alkanas triušis puola“ (Seeking Justice). Trileris 2011 m. JAV. Vaid. N.Cage N-14 (12+)
Ramus Vilo gyvenimas apvirsta aukštyn kojomis, kai jo žmona Laura brutaliai užpuolama. Lankydamas mylimąją ligoninėje jis susipažįsta su slaptos organizacijos nariu Saimonu, kuris pasiūlo įvykdyti teisingumą. Mainais jis nori paslaugos netolimoje ateityje. Po pusmečio, šeimos gyvenimui grįžus į vėžes ir nemaloniam įvykiui likus užmaršty, Vilas sulaukia skambučio... Saimono organizacijai prireikė paslaugos, tad Vilui teks įvykdyti jam skirtą užduotį. Užduoties frazė - alkanas triušis puola... 
02:10 1863 metų sukilimas (2). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
02:40 „Gražuoliukas 2“ (Zweiohrkuken). Komedija 2009 m. Vokietija. Vaid. T.Schweiger, N.Tschirner N-14 (12+)
Ludo ir Ana kartu gyvena jau dvejus metus. Prasideda kasdieninė rutina. Ludo aistra Anai po truputėlį dingsta. O Ana pavyduliauja, nes Ludo žvalgosi į kitas merginas. Pačiu netinkamiausiu metu pasirodo buvęs Anos vaikinas Ralfas. Ji iškeliauja pas savo buvusįjį, o Ludo supranta, kad tebemyli Aną... Kartais išsiskyrimas padeda susigaudyti jausmuose. Kultinės Tilo Schweigerio komedijos tęsinys. 
04:45 Muzikos ekspresas (12+)