Здравствуйте, Гость!
04 мая, 03:50

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
24 февраля, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
12:40 Techninė profilaktika (12+)
13:00 „Gogenas. Kelionė į Taitį“ (Gauguin - Voyage de Tahiti). Biografinė drama 2017 m. Prancūzija. Vaid. V.Cassel N-7 (12+)
Pavargęs nuo bohemiško Paryžiaus gyvenimo, Polis Gogenas išvyksta į kitą pasaulio kraštą. Ieškodamas įkvėpimo ir naujų gyvenimo spalvų, jis atsiduria Taityje. Ten jis sutinka Tehurą – laukinę, deivę, nenugalimos aistros ir liepsnojančio pavydo objektą, mūzą, kuriai pasaulis dėkingas genialių didžiojo menininko kūrinių atsiradimu. 
14:40 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
16:05 „Šaukimų diena“ (Draft Day). Sporto drama 2014 m. JAV. Vaid. K.Costner N-7 (12+)
NFL Šaukimų dieną generalinis Klyvlendo komandos vadybininkas Sonis Vyveris turi galimybę žymiai sustiprinti savo komandą, nes gavo pirmąjį šaukimą. Todėl Sonis turi padaryti vieną iš svarbiausių pasirinkimų gyvenime. Tą likimus keičiančią dieną jis privalo apsispręsti, ką nori paaukoti, kad išsirinktų žaidėją iš kelių šimtų žmonių, kurių vienintelė svajonė yra patekti į NFL. Galiausiai jis turi pasirinkti tarp neaiškios praeities gynėjo ir abejotinos ateities įžaidėjo... 
17:55 Žinios (12+)
18:10 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:40 Ūkininkas Jurgis (2). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
20:10 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida. Ved. K.Skrebys (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Priešai“ (Hostiles). Vesternas 2017 m. JAV. Vaid. C.Bale, R.Pike N-14 (12+)
Kai prieš akis liejasi kraujas, kai esi priverstas žudyti, pavirsti žvėrimi... Po daugelio karo metų jis alsavo pykčiu, keikė raudonodžius, kiekviename iš jų matė priešą. Pasibaigus karui, kapitonas Blokeris gauna įsakymą pristatyti mirštantį vadą, vardu Geltonasis Vanagas, į jo tėvynę Montanoje. Su grandinėmis ir pančiais jis veda indėnų šeimą per kraštą, kuriame gyvena priešiškos gentys ir slepiasi pabėgę nusikaltėliai, kur už kiekvieno akmens laukia mirtinas pavojus. Pakeliui prie Blokerio būrio prisijungia išprotėjusi iš sielvarto našlė, kurios akivaizdoje komančai nužudė jos vaikus. Šis susitikimas viską keičia... 
00:25 „Paskutinis veidas“ (The Last Face). Drama 2016 m. JAV. Vaid. Ch.Theron, J.Bardem N-14 (12+)
Tarptautinės pagalbos organizacijos vadovė atvyksta su misija į Afriką. Čia ji sutinka seniai besidarbuojantį pirmos pagalbos gydytoją. Besirituliojančio karo fone tarp jų užsimezga meilės istorija. Tačiau kad išlikti kartu ir neprarasti principų jiems teks rizikuoti viskuo. Skaudi šalį kankinantį karo realybė ir dviejų žmonių milžiniškos pastangos padaryti pasaulį geresnį – dramoje „Paskutinis veidas”. 
02:35 „Alkanas triušis puola“ (Seeking Justice). Trileris 2011 m. JAV. Vaid. N.Cage N-14 (12+)
Ramus Vilo gyvenimas apvirsta aukštyn kojomis, kai jo žmona Laura brutaliai užpuolama. Lankydamas mylimąją ligoninėje jis susipažįsta su slaptos organizacijos nariu Saimonu, kuris pasiūlo įvykdyti teisingumą. Mainais jis nori paslaugos netolimoje ateityje. Po pusmečio, šeimos gyvenimui grįžus į vėžes ir nemaloniam įvykiui likus užmaršty, Vilas sulaukia skambučio... Saimono organizacijai prireikė paslaugos, tad Vilui teks įvykdyti jam skirtą užduotį. Užduoties frazė - alkanas triušis puola... 
04:20 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:45 Muzikos ekspresas (12+)