Здравствуйте, Гость!
04 мая, 08:25

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
19 февраля, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:45 Verslo požiūris. Pokalbių laida (k.) (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
12:10 Vyrų šešėlyje (10). TV EUROPA laidų ciklas 2021 m. (12+)
Lietuvą, kokią ją matome šiandien, kūrė ne vien tik vyrai, bet ir moterys. Informacinėje erdvėje, kurioje skelbiami pagrindiniai ir svarbiausi šalies įvykiai, dažniausiai matome vyriškus vardus ir pavardes, tačiau greta jų randame ir moteriškų vardų. Kas buvo tos moterys, kurios darė įtaką svarbiausius įvykius Lietuvoje ir už jos ribų? Apie tai – laidose „Vyrų šešėlyje“. 
12:35 Praeities žvalgas (5/1). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
13:00 Lietuvos mokslininkai (3). Laidų ciklas 2021 m. (12+)
13:30 „Šaukimų diena“ (Draft Day). Sporto drama 2014 m. JAV. Vaid. K.Costner N-7 (12+)
NFL Šaukimų dieną generalinis Klyvlendo komandos vadybininkas Sonis Vyveris turi galimybę žymiai sustiprinti savo komandą, nes gavo pirmąjį šaukimą. Todėl Sonis turi padaryti vieną iš svarbiausių pasirinkimų gyvenime. Tą likimus keičiančią dieną jis privalo apsispręsti, ką nori paaukoti, kad išsirinktų žaidėją iš kelių šimtų žmonių, kurių vienintelė svajonė yra patekti į NFL. Galiausiai jis turi pasirinkti tarp neaiškios praeities gynėjo ir abejotinos ateities įžaidėjo... 
15:20 „Kauno dienos“ studija (k.) (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
16:00 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
18:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:50 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
20:20 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
22:00 „24 valandos gyventi“ (24 Hours to Live). Trileris 2017 m. P.Afrika. Vaid. E.Hawke, R.Hauer N-14 (12+)
Ilgametis CŽV agentas Trevisas Konradas priima pelningesnio darbo pasiūlymą ir tampa privačios kompanijos „Raudonasis kalnas“ samdiniu – gerai apmokamu smogiku. Vykdydamas šaltakraujiškus ir žiaurius viršininkų įsakymus, vyras praranda moralę, šeimą ir, galų gale, gyvenimą. Tiesiogine prasme. Bandydamas likviduoti pavojingą liudininką, Trevisas žūsta. Tačiau ši misija – pernelyg svarbi, kad vyras būtų paliktas ilsėtis ramybėje. Slaptoje „Raudonojo kalno“ bandymų laboratorijoje jis atgaivinamas ir priverčiamas užbaigti darbą. Tam jam duodamos 24 valandos: praėjus lygiai parai, vyro kūne įmontuotas saugiklis nužudys Trevisą galutinai. 
23:30 „2:22“ (2:22). Mistinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. M.Huisman, T.Palmer N-14 (12+)
2 valandos 22 minutės. Giedrą popietės dangų staiga perskrodžia akinantis šviesos blyksnis. Visi navigacijos prietaisai išeina iš rikiuotės. Du keleiviniai lėktuvai neišvengiamai tuoj susidurs. Ar paskutinę akimirką aviadispečeris suspės išskirti maršrutus? Kaip nuo šio įvykio pasikeis jo gyvenimas? Visi atsakymai mistinėje veiksmo juostoje. 
01:10 „Visi pasaulio pinigai“ (All the Money in the World). Kriminalinė drama 2017 m. JAV. Vaid. M.Williams, Ch.Plummer N-14 (12+)
1973 m. liepos 10-osios naktį, maždaug trečią valandą ryto šalia Farnezi rūmų Romoje buvo pagrobtas 16-metis Džonas Polas Getis Trečiasis. Pagrobimą organizavę Kalabrijos nusikalstamo susivienijimo „Ndrangheta“ nariai puikiai žinojo, į ką taikosi. Jaunojo Džono senelis Dž. Polas Getis tuo metu buvo turtingiausias pasaulio žmogus. Pagrobėjai pareikalavo 17 mln. dolerių išpirkos, bet senelis mokėti atsisakė. Pagrindinis sprendimo motyvas – sumokėjus nusikaltėliams, šiems atsivertų nauja „uždarbio“ galimybė ir tuomet pavojuje atsidurtų visi 14 jo anūkų. 
03:20 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:45 Muzikos ekspresas (12+)