Здравствуйте, Гость!
18 мая, 08:04

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
16 февраля, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:30 „Laiškai Sofijai“ (Letters to Sofija). Biografinė drama 2012 m. D.Britanija. Vaid. R.Zubovas, M.Korenkaitė N-7 (12+)
Tikrais įvykiais paremta, jautri istorija atskleidžia Lietuvos genijaus, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio, meilę jam neabejingai moteriai ir gimtajai šaliai. Tai juosta, kurioje supinami tikri istoriniai įvykiai, lietuvių genijaus biografijos faktai, išgalvotos siužeto interpretacijos ir realūs M.K.Čiurlionio paveikslai bei mintys. 
12:35 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
13:00 Vėjelis iš Lietuvos. Dok. filmas 2008 m . Rež. A.Matelis (12+)
14:25 Žmonės, kurių parašas pakeitė Lietuvos istoriją (1-4). Dok. ciklas 2018 m. (12+)
15:55 „Elvis ir Niksonas“ (Elvis & Nixon). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Shannon, K.Spacey N-7 (12+)
Taip, tai nebuvo Jaltos konferencija. Tačiau daugeliui svarbiausias XX a. susitikimas atrodo būtent šis – kai 1970-ųjų gruodžio 21 dieną Elvis atvyko į Baltuosius rūmus, kad susitiktų su prezidentu Ričardu Niksonu. Šis susitikimas yra įamžintas vienoje keisčiausių ir šmaikščiausių pastarojo šimtmečio nuotraukų, kuri, ją saugančio Nacionalinio archyvo duomenimis, yra ir pati populiariausia. Ši juosta – tai žvilgsnis už šios nuotraukos, į dviejų svarbių šalies figūrų susitikimą, kurios net ir po savo mirties kelia daug klausimų, neaiškumų ir sulaukia milžiniško susidomėjimo. 
17:15 „Brolis“ (Kin). Fantastinis f. 2018 m. JAV. Vaid. J.Franco, J.Reynor N-7 (12+)
Tą dieną, pakeitusią įvaikinto dvylikamečio Ilajaus gyvenimą, apleistame pastate paauglys rado kelis negyvus kūnus keistomis uniformomis ir dar keistesniais, akivaizdžiai nežemiškos kilmės ginklais. Neatsispyręs pagundai, berniukas vieną ginklą pasiėmė. Kai paaiškėja, kad vietiniam nusikaltėliui Teilorui Ilajaus brolis Džimis skolingas 50 tūkst. dolerių, kuriuos Teiloras pasiryžęs pasiimti, nevengdamas jokių priemonių. Negalėdamas ramiai stebėti, kaip grasinama jo broliui, Ilajus panaudoja surastą ginklą. O tada juos ima gaudyti nusikaltėliai, FTB pareigūnai, o svarbiausia – padarai, kuriems priklauso galingasis ginklas. 
18:50 „Gogenas. Kelionė į Taitį“ (Gauguin - Voyage de Tahiti). Biografinė drama 2017 m. Prancūzija. Vaid. V.Cassel N-7 (12+)
Pavargęs nuo bohemiško Paryžiaus gyvenimo, Polis Gogenas išvyksta į kitą pasaulio kraštą. Ieškodamas įkvėpimo ir naujų gyvenimo spalvų, jis atsiduria Taityje. Ten jis sutinka Tehurą – laukinę, deivę, nenugalimos aistros ir liepsnojančio pavydo objektą, mūzą, kuriai pasaulis dėkingas genialių didžiojo menininko kūrinių atsiradimu. 
20:30 OpTV. Pokalbių laida (12+)
22:00 „Gringo“ (Gringo). Veiksmo komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Edgerton, C.Theron N-14 (12+)
Vis daugiau Amerikos valstijų legalizuojant marihuaną, veiklūs verslininkai Eleina ir Ričardas prastumia idėją gaminti žolės tabletes. Porelė nutaria tablečių gamybą užsukti Meksikoje (nes ten pigiau). Ir su tablečių receptu bei užduotimi prižiūrėti gamybą išsiunčia patikimą darbuotoją Haroldą. Pasklidus gandams, jis atsiduria daugybės interesantų dėmesio centre. Visi jie - su vienu tikslu: bet kokia kaina ir priemonėmis sučiupti Haroldą ir jei ne visiškai užvaldyti, tai bent atsignybti dalį taip viliojančio cheminės marihuanos pyrago. 
23:50 „Anna“ (Anna). Veiksmo trileris 2019 m. Prancūzija. Vaid. S.Luss, C.Murphy N-14 (12+)
Paryžiaus restorane įvyksta šiurpios nusikaltėlių tarpusavio skerdynės. Akivaizdu, kad darbavosi profesionalai, nes vaizdo stebėjimo kamerų įrašai – ištrinti. Tarp potencialių liudininkų patenka ir pritrenkiančio grožio moteris vardu Anna. Bylą tiriantis detektyvas Lenis į ją iš pradžių neatkreipia ypatingo dėmesio, bet pamažu paslaptinga mergina jam ima kelti vis didesnį įtarimą. Kas iš tikrųjų yra Anna? Sėkminga manekenė? Maskvos turgaus prekeivė? O gal tai – tik be galo pavojingos specialiosios agentės priedanga? 
01:45 1863 metų sukilimas (1). Laidu ciklas 2014 m. (12+)
Minėdami 1863 m. sukilimo 160-ąsias metines, kviečiame žiūrėti laidų ciklą apie nacionalinio išsivadavimo judėjimą prieš Rusijos imperijos valdžią jos okupuotose LDK bei Lenkijos teritorijose. LŽS Šiaulių skyrius, Nepriklausomų kūrėjų gildija, bendradarbaujant su Šiaulių „Aušros“ muziejumi, 2014 sukūrė 8 laidų ciklą apie sukilimą. 
02:15 „Antrasis šansas“ (Second Act). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-7 (12+)
Už minimalų atlyginimą parduotuvėje dirbanti keturiasdešimtmetė Maja yra tikra, kad ji verta geresnio gyvenimo. Bėda tik ta, kad CV negailestingas – jokio tinkamo išsilavinimo, pažinčių ar svarbių karjeros įrašų. Padėti pasisiūlo bičiulis, kuris truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Rezultato ilgai laukti nereikia - Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją prašmatniame Manheteno biure. Kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą. 
03:55 Muzikos ekspresas (12+)