Здравствуйте, Гость!
18 мая, 09:56

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
17 февраля, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Elvis ir Niksonas“ (Elvis & Nixon). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Shannon, K.Spacey N-7 (12+)
Taip, tai nebuvo Jaltos konferencija. Tačiau daugeliui svarbiausias XX a. susitikimas atrodo būtent šis – kai 1970-ųjų gruodžio 21 dieną Elvis atvyko į Baltuosius rūmus, kad susitiktų su prezidentu Ričardu Niksonu. Šis susitikimas yra įamžintas vienoje keisčiausių ir šmaikščiausių pastarojo šimtmečio nuotraukų, kuri, ją saugančio Nacionalinio archyvo duomenimis, yra ir pati populiariausia. Ši juosta – tai žvilgsnis už šios nuotraukos, į dviejų svarbių šalies figūrų susitikimą, kurios net ir po savo mirties kelia daug klausimų, neaiškumų ir sulaukia milžiniško susidomėjimo. 
12:25 Techninė profilaktika (12+)
12:50 „Kitoje lovos pusėje“ (De l'autre cote du lit). Komedija 2008 m. Prancūzija. Vaid. S.Marceau, D.Boon N-7 (12+)
Ariana ir Hugo jau dešimtmetį vedę. Būtent dabar jie pajunta kaip kasdienį gyvenimą užvaldo buitis bei rutina. Pasipila priekaištai, prasideda barniai. Kad išsaugotų santuoką, vyras ir žmona apsikeičia vietomis ir perima vienas kito pareigas bei darbus. 
14:25 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
16:10 „Paskutinis raganų medžiotojas“ (The Last Witch Hunter). Fantastinis f. 2015 m. JAV. Vaid. V.Diesel, M.Caine N-7 (12+)
Pasaulis turi daug paslapčių, tačiau labiausiai nustebsite sužinoję, kad raganos vis dar gyvena tarp mūsų ir sėja Juodąją Mirtį. Prieš daugelį amžių Kolderiui, geriausiajam „Kirvio ir kryžiaus” ordino kariui, pavyko nugalėti visagalę Raganų Karalienę, tačiau mirdama ši spėjo prakeikti narsuolį amžinam gyvenimui. Bėgo metai, ir Kolderis liko vienintelis gyvas raganų medžiotojas. Tamsos pasaulio jėgoms padedant netikėtai prisikėlusi galingoji Raganų Karalienė trokšta atkeršyti Kolderiui ir tuo pačiu sunaikinti žmoniją. Kolderis priverstas ruoštis savo didžiausiajai kovai. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:40 Ūkininkas Jurgis (1). TV EUROPA laidų ciklas 2022 m. (12+)
Tai žaismingas edukacinių laidų ciklas, pirmiausiai, skirtas jaunimu ir ne tik. Jų požiūrio į vartojimo įpročius, gamtos apsaugą ir klimato kaitą formavimui. Jurgis – personažas, kurį įkūnija aktorius Darius Auželis. Jis labai nori būti ūkininku ir sukurti savo svajonių ūkį, kuris negriautų žmogaus ir gamtos harmoningo ryšio – tik dar nėra apsisprendęs ir nežino kaip tas ūkis turėtų atrodyti. 
20:10 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida. Ved. K.Skrebys (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Visi pasaulio pinigai“ (All the Money in the World). Kriminalinė drama 2017 m. JAV. Vaid. M.Williams, Ch.Plummer N-14 (12+)
1973 m. liepos 10-osios naktį, maždaug trečią valandą ryto šalia Farnezi rūmų Romoje buvo pagrobtas 16-metis Džonas Polas Getis Trečiasis. Pagrobimą organizavę Kalabrijos nusikalstamo susivienijimo „Ndrangheta“ nariai puikiai žinojo, į ką taikosi. Jaunojo Džono senelis Dž. Polas Getis tuo metu buvo turtingiausias pasaulio žmogus. Pagrobėjai pareikalavo 17 mln. dolerių išpirkos, bet senelis mokėti atsisakė. Pagrindinis sprendimo motyvas – sumokėjus nusikaltėliams, šiems atsivertų nauja „uždarbio“ galimybė ir tuomet pavojuje atsidurtų visi 14 jo anūkų. 
00:25 „Gringo“ (Gringo). Veiksmo komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Edgerton, C.Theron N-14 (12+)
Vis daugiau Amerikos valstijų legalizuojant marihuaną, veiklūs verslininkai Eleina ir Ričardas prastumia idėją gaminti žolės tabletes. Porelė nutaria tablečių gamybą užsukti Meksikoje (nes ten pigiau). Ir su tablečių receptu bei užduotimi prižiūrėti gamybą išsiunčia patikimą darbuotoją Haroldą. Pasklidus gandams, jis atsiduria daugybės interesantų dėmesio centre. Visi jie - su vienu tikslu: bet kokia kaina ir priemonėmis sučiupti Haroldą ir jei ne visiškai užvaldyti, tai bent atsignybti dalį taip viliojančio cheminės marihuanos pyrago. 
02:15 „Anna“ (Anna). Veiksmo trileris 2019 m. Prancūzija. Vaid. S.Luss, C.Murphy N-14 (12+)
Paryžiaus restorane įvyksta šiurpios nusikaltėlių tarpusavio skerdynės. Akivaizdu, kad darbavosi profesionalai, nes vaizdo stebėjimo kamerų įrašai – ištrinti. Tarp potencialių liudininkų patenka ir pritrenkiančio grožio moteris vardu Anna. Bylą tiriantis detektyvas Lenis į ją iš pradžių neatkreipia ypatingo dėmesio, bet pamažu paslaptinga mergina jam ima kelti vis didesnį įtarimą. Kas iš tikrųjų yra Anna? Sėkminga manekenė? Maskvos turgaus prekeivė? O gal tai – tik be galo pavojingos specialiosios agentės priedanga? 
04:05 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:30 Muzikos ekspresas (12+)